Expositie & Workshop
Wendy Verbeek

De hele maand juni komt Wendy Verbeek exposeren bij De Breek!

 De Breek blijft een inspirerende plek dankzij haar weidse natuurlijke omgeving, de molen en het steeds veranderende wolkenspel. Een geweldige plek om het schilderen van landschappen uit te proberen! 

 

Wendy Verbeek begeleidt kunstenaars met een GGZ-achtergrond in het atelier Kunstig Bekeken van de Baanbreker. Wendy is een echte natuurliefhebber, dit is vooral terug te zien in haar prachtige schilderijen. Ze werkt met verschillende materialen en technieken, zoals tekenen, schilderen, keramiek en beeldhouwen.

 

Tijdens het weekend van de Zomerroute op 29 en 30 juni zal exposante Wendy Verbeek geïnteresseerden begeleiden om deze prachtige omgeving op het doek te krijgen tijdens een Workshop Landschap Schilderen en plein air. 
Wendy neemt zelf materialen mee, maar het verzoek is om wel zelf een eigen doek/canvas mee te nemen. Je kan de omgeving bij De Breek als inspiratiebron gebruiken of neem een foto mee van een plek die jou inspireert. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en is inclusief materialen, koffie/thee en appeltaart. Per groep is er ruimte voor 8 deelnemers. 

Prijs: 27,50 euro.

 
Deelname is enkel mogelijk na inschrijving via info@debreek.com
 
Vermeld hierbij welke dag en tijd je wenst te reserveren:
zaterdag 29 juni om 10:00 
zondag 30 juni om 10:00
zondag 30 juni om 13:00
 
Wil je gewoon langskomen om Wendy’s landschappen te bewonderen? Dat kan natuurlijk! 
Dat kan altijd tijdens onze openingstijden.
 
 
 
 

Interesse en/of reserveren?
Stuur dan een mailtje met je naam, datum en tijd.