Feesten en verhuur

Bezinnen, vieren of inspireren, bij De Breek vind je midden in de Hollandse polder achter de dijk bij het Markermeer een unieke plek voor je vergadering, verjaardag, huwelijk of andere bijzondere gelegenheid. Verken de mogelijkheden op ons uitgestrekte erf met poldercafé en terras, historische molen en knusse kapschuur. Of neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Vergaderen en teamdag

Ontspannen vergaderen in de inspirerende poldernatuur met weids uitzicht, achter de dijk van het Markermeer? Of je nu wilt overleggen, brainstormen of andere meetings wilt houden, wij ontvangen je graag in onze sfeervolle ruimtes met alle moderne gemakken en landelijk lekkers van eigen bodem.

Feesten en ceremonies

Zoek je een bijzondere locatie voor jouw verjaardag, familiefeest of bruiloft? Bij de Breek vind je midden in de polder een betoverende plek tussen de boeren weilanden en het Markermeer, met smaakvol landelijk eten en een uniek weids uitzicht. Ontdek de mogelijkheden voor jouw droomfeest of ceremonie bij De Breek.

Verjaardag

Ben je jarig, zijn jullie zoveel jaar getrouwd, ben je geslaagd of ga je met pensioen? Of organiseer je de jaarlijkse familiedag? Vier het gezellig bij de Breek!

Trouwen

Het bezoekerscentrum en de molen bevinden zich in een landelijke omgeving. Dit is een ideale plek om te midden van jouw familie en vrienden een intiem samenzijn te creëren. Je hebt de mogelijkheid om te trouwen in het bezoekerscentrum of buiten.

Uitvaart

Wanneer je een dierbare verliest wil je het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken. Wij helpen je daar graag bij. De landelijke omgeving met het weidse uitzicht en de gemoedelijke sfeer maken de Breek een aangename plaats om samen te zijn.

Kinderfeestje

Op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje? Voor kinderen is De Breek echt een speelparadijs. Buiten hebben ze alle ruimte om in het gras te rennen, vliegen en verstoppen. Ook zijn er verschillende workshops voor kinderfeestjes mogelijk.

Ruimte voor je workshop

Bij de Breek hangt iedere twee maanden een nieuwe expositie. Wij streven ernaar het onderwerp te relateren aan het gebied. Iets op het gebied van cultuur, historie, natuur of educatie. Dit kan heel uitgebreid zijn. Denk bijvoorbeeld aan weidevogels, het IJsselmeer, het landschap om ons heen en verzin zo maar door.

Workshops voor groepen

Zoek je een mooie plek om samen met collega’s, vrienden of familie samen een workshop te volgen? Bij De Breek verwelkomen we je graag tussen de boeren weilanden, het Markermeer en de weidevogels voor een inspirerende of gewoon gezellige dag samen. Ontdek de mogelijkheden, of neem gerust contact met ons op! Klik hier voor alle workshops.

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer: het bezoekerscentrum is te bereiken per bus. Vanaf bushalte nr. 12 te Oosthuizen is het een kleine 15 minuten lopen naar het bezoekerscentrum. Met de auto: volg de IJsselmeerdijk tussen Edam en Hoorn. Het centrum ligt ter hoogte van Oosthuizen langs de dijk.

Bekijk onze socials voor de actuele activiteiten rondom de dijk.

Toegankelijkheid

Het bezoekerscentrum is toegankelijk voor een rolstoel, de molen niet.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag gesloten

Zaterdag en zondag van 10:00 – 17:00 uur

 

Vanaf 17 april tot 11 oktober doordeweeks open

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 – 18:00 uur

Vragen? Wij beantwoorden die graag.