Feesten en verhuur

Bezinnen, vieren of inspireren, bij De Breek vind je midden in de Hollandse polder achter de dijk bij het Markermeer een unieke plek voor je vergadering, verjaardag, huwelijk of andere bijzondere gelegenheid. Verken de mogelijkheden op ons uitgestrekte erf met poldercafé en terras, historische molen en knusse kapschuur. Of neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Vergaderen en teamdag

Ontspannen vergaderen in de inspirerende poldernatuur met weids uitzicht, achter de dijk van het Markermeer? Of je nu wilt overleggen, brainstormen of andere meetings wilt houden, wij ontvangen je graag in onze sfeervolle ruimtes met alle moderne gemakken en landelijk lekkers van eigen bodem.

Feesten en partijen

Zoek je een bijzondere locatie voor je verjaardag, familiefeest of bruiloft? Ben je geslaagd of ga je met pensioen? Bij de Breek vind je midden in de polder een betoverende plek tussen de boeren weilanden en het Markermeer, met smaakvol landelijk eten en een uniek weids uitzicht. Ontdek de mogelijkheden voor jouw droomfeest of ceremonie bij De Breek. 

Verjaardag

Ben je jarig en wil je dit niet zomaar voorbij laten gaan? Wil je het samen vieren met familie en vrienden, in kleine en intieme setting of groots en onvergetelijk? Wil je heerlijk tafelen met catering op maat? En wil je dansen en swingen met dj,  een band of je eigen muzieklijstje? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Trouwen

De Breek een bijzondere landelijke trouwlocatie om te midden van jouw familie en vrienden een intiem samenzijn te creëren. Je hebt de mogelijkheid om te trouwen in het bezoekerscentrum of buiten met de molen als achtergrond. Onze huisstyliste en bloemiste denkt mee na over de aankleding, van lange tafels, festivalsfeer, tot boerenbruiloft.

We kunnen alles verzorgen vanaf de foto’s, de ceremonie, de lunch of het diner tot en met het avondfeest. We verzorgen alles op maat voor groepen van 20 tot ca. 150 personen. Neem contact op voor meer informatie.

Uitvaart

Wanneer je een dierbare verliest wil je het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken. Wij helpen je daar graag bij. De landelijke omgeving met het weidse uitzicht en de gemoedelijke sfeer maken de Breek een aangename plaats om samen te zijn.

Kinderfeestje

Op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje? Voor kinderen is De Breek echt een speelparadijs. Buiten hebben ze alle ruimte om in het gras te rennen, vliegeren en verstoppen. Ook zijn er verschillende workshops voor kinderfeestjes mogelijk.

Exposeren

Bij de Breek hangt iedere twee maanden een nieuwe expositie. Wij streven ernaar het onderwerp te relateren aan het gebied. Iets op het gebied van cultuur, historie, natuur of educatie. Dit kan heel uitgebreid zijn. Denk bijvoorbeeld aan weidevogels, het IJsselmeer, het landschap om ons heen en verzin zo maar door. Wil je bij ons komen exposeren? Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Workshops voor groepen

Zoek je een mooie plek om samen met collega’s, vrienden of familie samen een workshop te volgen? Bij De Breek verwelkomen we je graag tussen de boeren weilanden, het Markermeer en de weidevogels voor een inspirerende of gewoon gezellige dag samen. Ontdek de mogelijkheden, of neem gerust contact met ons op! 

Klik hier voor alle workshops.

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer: het bezoekerscentrum is te bereiken per bus. Vanaf bushalte nr. 12 te Oosthuizen is het een kleine 15 minuten lopen naar het bezoekerscentrum. 

Met de auto: op dit moment zijn er regelmatig afsluitingen in verband met de dijkwerkzaamheden. Wij zijn goed te bereiken via Oosthuizen – Oosteinde – IJsselmeerdijk.

Bekijk onze socials voor de actuele informatie rondom de dijkwerkzaamheden.

Toegankelijkheid

Het bezoekerscentrum is toegankelijk voor een rolstoel, de molen niet.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 – 18:00 uur

Vanaf 11 oktober doordeweeks gesloten tot mid april. 

Vragen? Wij beantwoorden die graag.