Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
B&B de Breek
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Vergaderen
Uitvaart - Afscheid
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
 Schilderworkshop buiten
 Kleiduiven schieten
 Didgeridoo
 Schapendrijven
 Outdoor cooking
 Teamwork
 Spiegelen met honden
 Workshop superfood
 Bootcamp
 (blind) boogschieten
 Schermen
 Middeleeuwse dag
 Djembe workshop
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Bootcamp als vergaderbreak

Vergaderen kost veel mentale inspanning. Wat is er dan heerlijker om vooraf energie op te bouwen door middel van een outdoor warming-up? Of tussendoor je lijf een flinke lichamelijke oppepper te geven? Of nadien alle stress er letterlijk uit te werken door middel van fysieke inspanning? Inspanning geeft ontspanning.Tijdens de workshop bootcamp leer je hoe jij zelf, door gebruik te maken van de omgeving en van een paar simpele (natuurlijke) materialen, je lichaam in vorm kan houden, ook tijdens een dag vergaderen.

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een sportieve training, in de buitenlucht, voor mannen én vrouwen, voor alle conditieniveaus en uitdagend voor iedereen. We maken zoveel mogelijk gebruik van het terrein en obstakels daarin. Daarnaast gebruiken we een paar eenvoudige attributen om je lichaam op een verrassende manier aan het werk te zetten. Tijdens een bootcamptraining wisselen conditie- en krachtelementen elkaar continu af. Hierdoor is het een zeer effectieve trainingstechniek om je conditie te verbeteren, af te vallen, je spieren te versterken, geestelijk te ontspannen of je stressbeheersing te verbeteren. Door de fysieke inspanning en de buitenlucht, ga je je beter voelen en dat is ook goed voor je geest en je zelfvertrouwen.

Hoe ziet een bootcamp training er uit?

In de bootcamp workshop leren wij jou om met beperkte middelen een effectieve en gevarieerde training samen te stellen. Door gebruik te maken van de omgeving, en eventueel een paar simpele materialen, kun je in elke omgeving een fysieke uitdaging opzoeken en aangaan: thuis, op kantoor, in het bos of midden in de stad. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd. Je kan de training net zo zwaar maken als je wilt, zodat iedereen aan zijn / haar trekken komt. Je krijgt tips over hoe je de omgeving kan gebruiken en uitleg over een aantal oefeningen die je daarna zelf uitprobeert en uitvoert. Deze oefeningen kun je daarna zelf thuis of op kantoor ook uitvoeren.

Wat heb je nodig?

Makkelijke schoenen / sportschoenen Makkelijk zittende kleding Een actieve instelling Niet bang zijn om in het gras te gaan liggen of vies te worden…

Materialen

Tijdens de workshop wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast nemen we enkele materialen mee zoals bv. elastiek, springtouw, matje om op te liggen en metalen buizen. Omdat we je graag willen stimuleren op kantoor ook regelmatig actief te zijn, bieden we je na afloop de mogelijkheid aan om deze materialen zelf aan te schaffen.