Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
B&B de Breek
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
 Feestje vieren
 Kinderfeestje
 Molenschuur
 Uniforme voorwaarden horeca
Vergaderen
Uitvaart - Afscheid
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

U bent jarig, u bent zoveel jaar getrouwd, u bent geslaagd of met pensioen. Of organiseert u de jaarlijkse familiedag? Vier het gezellig bij de Breek!

U heeft iets te vieren en zoekt een geschikte locatie. U heeft er een gevonden! Bezoekerscentrum de Breek biedt u de gelegenheid in een intieme en ongedwongen sfeer uw feest te vieren. Het bezoekerscentrum is een knusse ambiance waar menigeen zich meteen thuis voelt. Buiten heeft u alle ruimte. Gezellig samen op het terras, een wandeling maken richting bijvoorbeeld het markermeer of even een kijkje nemen in de molen! Het kan allemaal! De Breek kan uw gehele feest verzorgen, het zal u aan niets ontbreken! U kunt er ook voor kiezen uw eigen catering te verzorgen. Kijkt u voor de mogelijkheden onder het kopje menulijst!

Ook denken wij graag mee wanneer u een leuk kinderfeestje wilt organiseren!

De Breek is in het weekend geopend voor passanten. In principe is het tijdens openingstijden niet mogelijk de ruimte privé af te huren. U zou er dan voor kunnen kiezen uw feestje vast te beginnen tijdens openingstijd. Er zullen dan ook passanten op het erf zijn. Na sluitingstijd heeft u het erf voor uw eigen familie en vrienden en kunt u in een besloten kring samen eten en uw feest verder vieren!

Huur van ons unieke molenerf incl. bezoekerscentrum, terras, bezichting molen en minimuseum a 50,00 per uur. Dit is exclusief de huur van de kapschuur a 400,00 eenmalig. Exclusief, eten, drinken, personeel en evt. overige kosten Wij maken graag een offerte op maat voor u!

De ruimte is 7 dagen per week te huur. Voor meer informatie en prijzen: info@debreek.com