Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
B&B de Breek
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
Vergaderen
Uitvaart - Afscheid
Menulijst
 Boerenlunch
 Winterstamppot
 Zomerstamppot
 Buffet
 Barbecue
 Tapas
 Hapjes
 Houtgestookte pizza-oven
 Dorstlessers
 High-tea
 Eigen catering
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Over het terras en de menukaart

Met de molen als achtergrond willen we voor het horecadeel in principe werken met streekprodukten. Zo kunt u bij ons genieten van diverse heerlijke Beemster fruitsappen, 100% natuurzuiver en vind u geen cola in onze koelkast.

Toch kan niet alles in de omgeving worden geproduceerd. Voor deze producten kiezen we voor milieubewuste producten; eerlijke en uitstekende koffie, de thee die wij serveren bestaat uit diverse kruidenmelanges. Bij de koffie en thee kunt u genieten van een heerlijke punt zelfgemaakte appeltaart met appels afgenomen bij de plaatselijke boer.

Natuurlijk kunt u ook gewoon een pilsje of een wijntje bij ons komen drinken en genieten van een heerlijke avond. We schenken het met liefde gebrouwen gulpener. U bent van harte welkom op ons terras, en als het regent of hard waait kunt u binnen een gezelschapsspelletje spelen.

Op afspraak kunnen wij een lunch, Hollandse maaltijd of heerlijk buffet voor u bereiden. Ook bijvoorbeeld een high tea of lekker hapjes tijdens uw feest zijn geen enkel probleem!