Ga naar home van Bezoekerscentrum de Breek
Home
Activiteitenagenda
Verhuur feestjes
 Feestje vieren
 Kinderfeestje
  Slootje scheppen
  Vilten
  Tai chi
  Kookschool
  Knikkerbaan bouwen
  Djembe spelen
  Mozaiek
  Fotootjes
 Molenschuur
 Uniforme voorwaarden horeca
Trouwen
Vergaderen
Uitvaart
Menulijst
Kant-en klare arrangementen
Workshops
Educatie & schoolarrangementen
Geschiedenis
Links
Contact

Kinderkookschool

Kinder-, familie-, bruids- of bedrijfsfeestje bij De Breek? En mogen de kinderen ook mee? Dan willen ze vast iets leuks en lekkers tegelijk voor de kinderen organiseren. Vertel dan maar snel dat er een kookjuf naar het feest kan komen om samen met de kinderen verse pasta met saus te maken, lekkere borrelhapjes of pannenkoeken bakken. De kookjuf kan ook met een mooie oldtimer Citroën HY bus komen als je het helemaal speciaal wilt hebben.

Hieronder staan een aantal mogelijkheden:

1. Verse pasta met saus (vanaf 6 jaar): Je maakt met z'n allen een lekkere pastamaaltijd (saus maken: groenten snijden, bakken en roeren in de pan, pasta draaien en daarna in slierten snijden). Verse pasta maken is leuk. De meest gegeven kinderkookworkshop. Best overdekt, binnen i.v.m. wind en wegwaaien van de pastabloem :-)

2. Borrelhapjes (voor diverse leeftijden tussen 6 en 16 jaar): Kies uit verschillende hapjes maken (afhankelijk van je leeftijd). In groepjes van twee of drie maak je een aantal verschillende soorten hapjes voor de grote mensen die op het feest zijn. Je serveert ze zelf aan de gasten op het feest, je bent dus eerst kok en daarna de ober. Kan binnen en buiten.

3. Pannenkoeken bakken (leeftijden tussen 6 en 16 jaar): Zin in pannenkoeken bakken en versieren? Wil je een pannenkoek met stroop of liever met chocolade en banaan? Wat dacht je van de pannenkoek opvouwen met iets hartigs erin -zoals kaas of een hot dog- in plaats van zoetigheid? Buitenfeestje!

De kosten voor een feestje zijn afhankelijk van het aantal kinderen en of ik met of zonder Citroën HY bus kom. Wil je dat de kookjuf met de mooie oldtimer Citroën HY bus komt? Dat kan maar kost wel extra voor de huur en de reiskosten.

Een kookfeest op locatie is er al vanaf 15,83 euro per kind.

  • t/m 10 kinderen = 225,- euro = basisbedrag;
  • t/m 20 kinderen 17,50 extra per kind bovenop het basisbedrag
  • 21 t/m 25 kinderen 15,- extra per kind bovenop het basisbedrag
  • 26 t/m 30 kinderen 12,50 extra per kind bovenop het basisbedrag